Wie is De Voetpraktijk

Joyce 1

Aangenaam, ik ben¬†Joyce. Pedicure. en Meer. Veel meer. ūüėČ Ik ben ook moeder van jawel.. vier kinderen, getrouwd met, dochter van, hulpmoeder op school, schapenverloskundige, en meer. En ik hou van aanpakken. Maar dat had u ondertussen wel begrepen. Voor mij geen opgeklopte verhalen, verkooppraatjes en interessant doenerij. Mijn verhalen komen vanuit mijn hart. Alles wat ik doe, doe ik omdat het goed voelt. Voor u, voor mij.

Echt. Dat is wie ik ben.

foto3

De Voetpraktijk is gevestigd aan de voorkant van onze 200 jaar oude boerderij. Vanuit de behandelstoel kunt u uitkijken over de polder van Reeuwijk, met de koeien in de wei en de eenden voor u in de sloot. De voordeur, de entree van de Voetpraktijk was vroeger de zondagse deur en werd alleen gebruikt bij speciale gelegenheden. Als de pastoor kwam of de dokter. En nu mag u daar naar binnen, en mag u uzelf dus rekenen tot het nette volk!

13227234_1005914086165176_4863983115145908373_n

Een behandeling bij de Voetpraktijk gaat gepaard met verwennerij. Een kopje thee, koekje en een gezellig kletspraatje. Kan het nog gezelliger? Jazeker, boek een duobehandeling. Gezellig samen met je zus, vriendin of buurvrouw. Gezellig bijkletsen en tegelijkertijd verwend worden, superleuk toch? Enne… uiteraard met slagroomsoesjes èn chocola.